sivuston logo 01 PNG


Tuotteet eri kohteisiin:

Tuotteet

blank

koti-ikoni KOTI
Kodin turvallisuutta voidaan parantaa asentamalla sinne kodin tarpeita vastaava hälytinkeskus. Keskukseen voidaan liittää liiketunnistimet, palo- ja häkävaroittimet, ovitunnistimet ja vesivuototunnistimet. Laitteet valvovat kotiasi, olet sitten kotona tai poissa ja keskus ilmoittaa puhelimeen esim. tulipalosta, vesivahingoista tai murrosta.Tunnistimet voivat olla kaapeloitavia tai langattomia, tai osin molempia. Kameroilla taas voit valvoa varastoja, piha-alueita ja esim. autokatosta.
kesamokki-ikoni KESÄMÖKKI
Kesämökille tai toiselle asunnolle voidaan asentaa keskus, joka valvoo kiinteistöä murroilta ja tulipalolta. Laitteen avulla voit saada selville mökin lämpötilan ja saat nostettua sitä matkapuhelimellasi vaikka olisit vielä kotona tai vasta matkalla. Järjestelmään saadaan erilaisten tunnistimien lisäksi liitettyä myös kameravalvonta. Pelkkä järjestelmän olemassaolo ja siitä kertova teksti tai kyltti estää suurimman osan murroista ja ilkivallasta.
maatila-ikoni MAATILA
Maatilan tuotantorakennusten ja kaluston suojaaminen varkauksilta ja ilkivallalta onnistuu parhaiten hyvin suunnitellulla, tallentavalla kameravalvonnalla. Oikein sijoitetut kamerat ja niistä kertovat kyltit riittävät usein estämään kutsumattomien vieraiden liikkumisen alueella. Kameroita voidaan hyödyntää myös tuotannon valvonnassa eläintiloilla. Palovaroitinkeskuksella parannat tilasi paloturvallisuutta.
yritys-ikoni YRITYS
Yrityksen tarpeet vaihtelevat painottuen murto-, palo-, prosessi- tai kameravalvontaan. Konttoritiloissa on suositeltavaa käyttää liike- ja ovi- ilmaisimia. Jos yrityksessä on asiakaspalvelupisteitä, niihin voidaan sijoittaa vartijakutsupainikkeet. Tuotantotiloissa valvonta painottuu usein palo- ja lämmönnousu- ilmaisimiin. Kameravalvontaa käytetään yleensä prosessivalvonnassa, asiakaspalvelu- ja varastotiloissa sekä ulkoalueiden valvonnassa. Hälytykset voidaan ohjata paikkakunnalla toimivalle vartiointiliikkeelle.
myymala-ikoni MYYMÄLÄ
Myymälän hävikkiä voidaan estää tehokkaalla, tallentavalla kameravalvonnalla. 1-4 kameran järjestelmät ovat niin edullisia, että niihin tehty investointi tulee nopeasti takaisin hävikin pienentyessä. Asiakaspalvelupisteissä voi olla vartijakutsupainikkeet. Kun myymälä on suljettu sen valvonta voidaan toteuttaa liike-, lasirikko- ja paloilmaisimilla. Hälytykset voidaan ohjata paikkakunnalla toimivalle vartiointiliikkeelle.
hoitolaitos-ikoni HOITOLAITOS
Vajaakuntoisten turvallisuutta voidaan parantaa asettamalla ulko-oville ovi- ja liiketunnistimet. Tämä helpottaa henkilökunnan resursseja huolehtia potilaista esim. yöaikaan. Potilaiden käytössä voi olla myös henkilökohtaisia langattomia hälytysrannekkeita tai hätäpainikkeita. Laitosten palovalvontaan löytyy älykäs mutta edullinen palovaroitinjärjestelmä, jolla voidaan suojata laajojakin tiloja. Yksinasuvien turvaksi on mm. liikkumattomuushälytin, joka hälyttää mikäli asukas ei tietyn ajan sisällä liiku asunnossa.
toiminnan-kuvaus

Toiminnan kuvaus:

OTA YHTEYTTÄ - LAITEKOKONAISUUDEN SUUNNITTELU - TARJOUS - KAUPPASOPIMUS - ASENNUS - KÄYTTÖKOULUTUS - TUOTETUKI ja HUOLTO